Welkom bij Recreatiebedrijf In ons Huys
In ons Huys
Italien

Buchen Sie direkt bei uns, immer günstiger und zahlen Sie keine Buchungsgebühren!

Wijnreis Italië
 

Het Toscane van het noorden

De Oltrepò Pavese wordt wel het

Toscane van Noord Italie genoemd en door anderen het oude Pied. monte, een streek die feitelik al-leen maar bekend is als de overkant van de Po bij Pavia: een land met glooiende heuvels.

Wijngaarden, kastelen, middeleeuwse dorpjes en panoramische vergezichten. Door toeristen nog niet ontdekt, maar ideaal voor wandelaars, ruimtezoekers en vooral lekkerbekken! De Oltrepò is het grootste wijnproducerende gebied van Lombardife en een van de groot-ste in Italie, vooral van de Pinot Nero.

Oltrepò Pavese bevindt zich in het noordwesten van de regio Lombardije. De dichtstbijzinde luchthaven is Malpensa (Milaan) op 75 km.
 

Ben je wijnliefhebber en op zoek naar een onvergetelijke ervaring?

Dan is deze winreis naar Italie echt iets voor jou!

De kosten vor de wijnreis is € 295,- p.p.(excl vlucht ) op basis van minimal 6 personen. Inclusief:

  • 3 nachten verblijf in villa Monte Rosa of Montebello
  • 3 keer uitgebreid ontbijt
  • Handdoeken en badlakens
  • 3 keer Italiaanse diner
  • Dag bezoek aan het grootste klooster van Italie in Pavia.
    Aan volgend aperitivo op de leuke pleintjes van de stad evt vrije tijd voor winkelen.
  • 2 keer een bezoek en uitleg door de wijngaarde  en aansluitend en rondleiding en uitleg in de wijnboederij
  • Een bezoek aan de universiteit stad pavia of vrij rte besteden deze tijd 
  • data zijn in overleg  en de vaste data zijn 10 tot 13 mei en 6 tot 9 sept  andere datums zijn in overleg mogelijk met een eigen groep of minimaal 6 pers. 

 

Mornico Losana, een schilderachtig dorpje verscholen in de glooiende heuvels van Noord-Italië, verwelkomt reizigers met open armen. Dit juweeltje in de regio Lombardije biedt niet alleen een overvloed aan culturele bezienswaardigheden, maar ook een paradijs voor wijnliefhebbers en luxetoeristen. Voor degenen die graag de lokale cultuur willen verkennen, zijn er charmante kerken, pleinen en historische gebouwen om te ontdekken. Het middeleeuwse kasteel, dat hoog boven het dorp uittorent, is een must-see en biedt een spectaculair uitzicht op de omliggende wijngaarden. Voor wijnliefhebbers is Mornico Losana een waar paradijs. De omliggende heuvels zijn bedekt met uitgestrekte wijngaarden die wereldberoemde Lombardische wijnen produceren. Bezoek lokale wijnhuizen en proef de heerlijke Pinot Noir, Barbera en Moscato wijnen. Geniet van wijnproeverijen te midden van de prachtige wijngaarden en leer de kunst van het wijnmaken van de lokale experts. Voor degenen die op zoek zijn naar luxe accommodatie, is er goed nieuws. Mornico Losana heeft onlangs een exclusieve luxe camping en vakantiehuizen met privézwembaden geïntroduceerd. Stel je voor dat je ontspant bij het zwembad, omringd door de weelderige groene heuvels en wijngaarden. Deze vakantiehuizen bieden ultieme privacy en comfort voor de veeleisende reiziger. Of je nu een liefhebber van geschiedenis, wijn of ontspanning bent, Mornico Losana heeft voor ieder wat wils. Het dorpje verwelkomt reizigers met zijn warme gastvrijheid en betovert hen met zijn natuurlijke schoonheid. Een reis naar dit betoverende deel van Italië zal ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring zijn.