Welkom bij Recreatiebedrijf In ons Huys
In ons Huys
Italien

Buchen Sie direkt bei uns, immer günstiger und zahlen Sie keine Buchungsgebühren!

ItalienIn Italien haben wir unter dem Namen    "In our Huys Italie"   verschiedene Luxus-Ferienhäuser und Glamping-Zelte.

Dieses Jahr öffnen wir zum ersten Mal und werden unser Bestes geben, um Ihnen eine tolle Zeit zu bereiten. Aufgrund seiner Lage im Dorf sind wir eng mit den Menschen von Mornico verbunden und geben ihnen alles, um ihr Dorf zu erhalten.Die Einrichtungen des Dorfes werden auch automatisch von unserem Campingplatz aus bereitgestellt.

Als Ergebnis werden Sie bald Teil dieser süßen, offenen und kleinen italienischen Gemeinschaft sein.

 

Willkommen bei „the italian live“

Ciao a presto

Eindruck


 
 

Mornico Losana, een schilderachtig dorpje verscholen in de glooiende heuvels van Noord-Italië, verwelkomt reizigers met open armen. Dit juweeltje in de regio Lombardije biedt niet alleen een overvloed aan culturele bezienswaardigheden, maar ook een paradijs voor wijnliefhebbers en luxetoeristen. Voor degenen die graag de lokale cultuur willen verkennen, zijn er charmante kerken, pleinen en historische gebouwen om te ontdekken. Het middeleeuwse kasteel, dat hoog boven het dorp uittorent, is een must-see en biedt een spectaculair uitzicht op de omliggende wijngaarden. Voor wijnliefhebbers is Mornico Losana een waar paradijs. De omliggende heuvels zijn bedekt met uitgestrekte wijngaarden die wereldberoemde Lombardische wijnen produceren. Bezoek lokale wijnhuizen en proef de heerlijke Pinot Noir, Barbera en Moscato wijnen. Geniet van wijnproeverijen te midden van de prachtige wijngaarden en leer de kunst van het wijnmaken van de lokale experts. Voor degenen die op zoek zijn naar luxe accommodatie, is er goed nieuws. Mornico Losana heeft onlangs een exclusieve luxe camping en vakantiehuizen met privézwembaden geïntroduceerd. Stel je voor dat je ontspant bij het zwembad, omringd door de weelderige groene heuvels en wijngaarden. Deze vakantiehuizen bieden ultieme privacy en comfort voor de veeleisende reiziger. Of je nu een liefhebber van geschiedenis, wijn of ontspanning bent, Mornico Losana heeft voor ieder wat wils. Het dorpje verwelkomt reizigers met zijn warme gastvrijheid en betovert hen met zijn natuurlijke schoonheid. Een reis naar dit betoverende deel van Italië zal ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring zijn.Italien | Ferienvillen

Casa OlandaGeeignet für 6 personen.

Villa Monte RosaGeeignet für 8 personen.

Villa MontebelloGeeignet für 8 personen.


Italien | Glamping