Welkom bij Recreatiebedrijf In ons Huys
In ons Huys
Recreatiepark Wiringherlant

Reserveer direct bij ons, altijd voordeliger en betaal geen reserveringskosten!

Sauna & Wellness



Sauna Het Kuurhuys

 

Privé verhuur Sauna Het Kuurhuys… Even een momentje voor jezelf! Op slechts 30 snelweg minuten vanaf Amsterdam-Noord, bevindt zich in de kop van Noord-Holland de ideale plek om te onthaasten; Sauna Het Kuurhuys.

Klein maar méér dan compleet
Sauna Het Kuurhuys is een van de kleinste wellness centra’s van Noord Holland waarin tóch alle faciliteiten aanwezig zijn om heerlijk tot rust te komen, te ontspannen en te genieten. Bij ons vind je een unieke wellness beleving. Naast ons complete aanbod aan faciliteiten vind je gemeende persoonlijke aandacht, een schitterende ligging aan de Waddenzee en een keur aan regionale producten. Het karakteristieke pand maakt de beleving compleet.

Privé Verhuur
Rust staat bij ons centraal. Wij willen over een plek beschikken waar een ieder graag naartoe gaat om zijn of haar rust en ontspanning te pakken, alleen of met anderen en een plek waar een ieder zich welkom voelt. Wij hebben het geluk om dit voor anderen te kunnen realiseren en doen dit dan ook met liefde. Er zijn diverse redenen waarom je een sauna privé zou willen huren. Misschien wil je wel eens met een besloten groep naar de sauna , vindt je het een te grote stap om naar een openbare sauna te gaan, of je wilt graag met je partner het rijk voor jullie alleen? Bij ons kan het!

Reserveren
Voor meer informatie en reserveren hetkuurhuys@inonshuys.nl. of 0227820292