Welkom bij Recreatiebedrijf In ons Huys
  • In ons Huys Villa Monte Rosa | Italie
  • In ons Huys Villa Monte Rosa | Italie

Reserveer direct bij ons en betaal geen reserveringskosten!

Villa Monte Rosa | ItalieOltepo pavese
"onbekende schoonheid van het noorden" 


Het wijngebied in de heuvels 50 km onder Milaan en 20 km van de historische oude stad Pavia. Ongekende schoonheid op 1100 km van Amsterdam. Zeer goed te bereiken zowel met auto als met het vliegtuig. Het gebied is meer dan een wijn gebied, door zijn ligging in het hart van Noord Italië zijn de meeste bezienswaardigheden als oude steden, skigebieden en de bloemen Rivera ( Middenlandsezee) met een uur te bereiken via de grote autosnelwegen.

Na twee jaar goede wijn te hebben geëxporteerd naar Nederland hebben we een tweede stap gemaakt om in het gebied een huis te kopen. Na enig speurwerk zijn we letterlijk tegen onze nieuwe huis op gelopen. Door het fantastische uitzicht op de Alpen gordel, dichtbij een authentiek Italiaans dorp met een waar kasteeltje "Mornico Losana." Zeven minuten rijden van grote winkels en restaurants waar je serieus je best moet doen om duur te eten en te drinken. Midden tussen de wijngaarden kunt u genieten van ongekende rust. Onze villa "Monte Rosa" is van alle gemakken voorzien.

Een grote villa met 4 slaapkamers, 2 badkamers, grote woon/keuken living en cantina met tv lounge. Buiten zijn verschillende terrassen met en zonder zon. Buiten keuken met bbq en stook plek. Een mooi groot zwembad van 5 bij 10 meter maakt deze villa meer dan af. Een top plek voor rust, puur Italië zonder massa toeristen, heerlijke wijnen en een geweldige gastronomie. Kortom niets staat je meer in de weg om het echte Italië te proeven en te beleven.

Kom wijnen in Oltrepò Pavese!
De boerderij werd gesticht in de jaren zestig en wordt nu geregisseerd door Matteo Piccinini, landmeter en wijntechnicus. Hij begeleid elke fase van de productie van de wijnen persoonlijk, van de wijngaarden tot de botteling en de verkoop van het eindproduct.

De wijngaarden liggen rond de boerderij en worden gerund door het volgen van traditionele methoden, waarbij een biologisch evenwicht wordt gehandhaafd volgens de natuur; alle fasen die betrekking hebben op de wijnstokken (snoeien, binden en oogsten) worden handmatig gedaan en wat betreft het binden, gebruiken we takken van wilgenbomen volgens oude tradities. Ondanks dat het een door een familie gerunde wijnboerderij is, worden de wijnen geproduceerd met moderne technologieën zoals koud brouwen, geautomatiseerd longpersen, koud steriel bottelen, dat de kwaliteit van de wijnen bevordert en een hygiënische garantie voor het product is.

Impressies


 
 


Reserveringsaanvraag

Reserveer direct bij ons en betaal geen reserveringskosten!

Villa Monte Rosa | Italie
+31(0)646622655
Of vul onderstaand formulier volledig in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.