Noordstroeërweg 5 1777NG Hippolytushoef
  • In ons Huys In ons Huys aan Zee
  • In ons Huys In ons Huys aan Zee

In ons Huys aan Zee

Ruik het zilt, proef de zee, leun achterover, kom tot rust, geniet en laat u verwennen.
Sfeervolle recreatievilla’s, recreatiechalets en hotelkamers. Allemaal uniek in hun soort. En allemaal met bijzondere karakteristieke eigenschappen. Vlak achter de dijk bij de Waddenzee, ver weg van alle drukte, vindt u ons recreatiepark Wiringherlant. Waar de sfeer van vroeger heerst met het comfort en genot van nu. Maar we bieden meer verblijfsmogelijkheden: denk aan trekkershutten, vaste standplaatsen en ruime toeristische plaatsen.

Kinderen veilig, u de rust
Dat wil niet zeggen dat er niks te doen is. U kunt bij ons heerlijk genieten terwijl de kinderen veilig hun gang gaan. In de mooie speeltuin met airtrampoline bijvoorbeeld. En in het hoogseizoen zijn er diverse activiteiten.

Culinair verwennen
In het hart van ons recreatiepark vindt u restaurant Bij Ons Thuys, een horecagelegenheid met gezellige bar, voor- en achterterras, snackcorner en fantastisch restaurant.

Kom tot rust met wellness
Naast het restaurant kunt u terecht voor wellness: het Kuurhuys heeft een zeer compleet aanbod aan wellness-faciliteiten. Om helemaal tot rust te komen, voor een behaaglijke middag of avond waarin u het middelpunt van onze zorg bent.

Snuif de sfeer van een vissersdorp
Op een afstand van minder dan 3 kilometer vindt u het echte vissersdorp Den Oever en richting het westen Hippolytushoef. Op het oude eiland Wieringen, waar ons recreatiepark gevestigd is, is de eilandcultuur nog volop waarneembaar.

Pak de fiets of de benenwagen
Dit kunt u perfect te voet of op de fiets ontdekken. Een prachtig glooiend landschap, waar de oeroude dorpjes en afgelegen boerderijen u een mooi beeld geven van hoe het er hier vroeger aan toe ging.

Waan u ‘op’ het oude Wieringen, laat u verwennen, kom tot rust en geniet op ons park.